AJAS BRÖLLOPSMUSIK

- stämningsfull musik vid er dag

Sommaren närmar sig sitt slut

Sommaren närmar sig sitt slut!

Än återstår dock några bröllopsspelningar för min del. Sen börjar övriga spelningar ta överhand igen. De utomhusbröllop som jag sjungit på i sommar har klarat sig från regn, tack och lov! Det var vid en vigsel som regndropparna dök upp från klarblå himmel precis när själva vigseln var över. Som tur var så var det bara ett fåtal droppar och minglet som fortsatte i det fria klarade sig!

 

Det är så härligt att se olika typer av bröllop och hur de arrangeras. Sommarens härligaste inslag, rent stylingmässigt, måste jag ändå säga var ett bröllop som hölls precis vid strandkanten. Paret hade ordnat så gästerna fick sitta på höbalar. På varje höbal låg en vit filt ihoprullad, om det skulle bli kyligt. Det var en fantastiskt härlig syn! Romantiskt, naturligt och vackert! 

 

Den här sommaren har även bjudit på ett flertal nya bekantskaper på låtfronten för min del. Trodde inte det skulle kunna finnas fler kärlekssånger som jag inte hade hört, men ack så jag bedrog mig. Alltid härligt att få fler låtar i sin repertoar.

 

Kärlek  <3

29 Aug 2017