AJAS BRÖLLOPSMUSIK

- stämningsfull musik vid er dag

Mingel/Fest

 

Mingel

Är det dags för lunchmingel på konferensen, middagsbjudning, bröllopsmingel eller liknande? Då kan mingelmusik förhöja stämningen. Med lagom hög volym, så gästerna kan prata ostört, och lugnare sånger blir mingelmusiken ett härligt tillägg till er tillställning. En eventuell stel tillställning lättas upp då det ständigt finns musik i bakgrunden.Även om det inte är underhållning som tar över, så blir det inte tyst. 

Kontakta mig så arbetar vi fram hur ni vill använda er av min mingelmusik.

Fest

Vill ni slippa den gamla Spotify-listan i stereon på festen? 

Det är få saker som får festen att lyfta så mycket som just live-musik.

Efter många år som sångerska har jag stött på en hel del önskemål inför just fester. Det kan hända att man önskar ett särskilt tema, t.ex. 70-tal, rock, disco, dansband eller storband. Därför har jag samlat på mig ett team av proffsmusiker som behärskar alla möjliga stilar, samt att flera av musikerna är grymma sångare. Allt för att kunna täcka upp för alla eventuella önskemål. När kunden kommer med sin önskan, plockar jag ihop det band som passar bäst till just de önskemålen. 

En fråga jag då och då får från kunder kring det här upplägget att "plocka ihop" bandet till eventet är; 
- Kommer bandet verkligen vara samspelt då, om det inte är ett band som spelat ihop länge? 

De proffsmusiker jag samarbetar med är vana vid just den här typen av upplägg. De plockas ständigt ihop i nya konstellationer och stöter på varandra i många olika sammanhang. Så att det inte är ett fast band, innebär inte att bandet inte har spelat ihop tidigare eller att de inte är samspelta. Vissa musiker kan ha sina specialiteter, vilket är ett stort plus när det kommer särskilda önskemål. T.ex. kanske någon önskar få med kontrabas, dragspel eller saxofon på sin fest och då kan det vara svårt att kunna tacka ja till alla uppdrag om man bara har ett stående band, med ett visst antal musiker med särskilda instrument.

Med detta upplägg kan alltså alla möjliga önskemål uppfyllas!

Välkomna med era idéer och önskemål!