AJAS BRÖLLOPSMUSIK

- stämningsfull musik vid er dag

Oj, vad tiden sprang iväg!

Jösses! Jag tänkte att det kanske var dags att göra ett blogginlägg, då det var 1-2 månader sedan sist.... Trodde jag! Visserligen hänger frånvaron på bloggen ihop med att det har varit väldigt mycket jobb från tidig vår till nu. Mer eller mindre varje helg har varit bokad för diverse ceremonier. 

I sommar har jag kombinerat bröllopsgig med teater i Hälsingland. Ungefär varannan sommar sätts Söderblomspelet upp i Trönö, Hälsingland. Där har jag deltagit sedan jag var 8 år, så det har blivit några år med gänget. I huvudrollen som Nathan Söderblom ser man fantastiska Erik Ehn - Trönösonen, som började sin skådespelarkarriär i just Söderblomspelet som liten pojke, men som nu gör huvudroller på Dramaten. Nu som senast i Peer Gynt! De som missade att se honom i rollen som herr Gynt, bara måste se till att boka en biljett så snart den sätts upp på nytt. Jag kommer deffinitivt att se den igen, när det ges möjlighet! 

I sommar har det varit mycket bröllop och annorlunda bröllop, för min del! T.ex. ett ljuvligt bröllop på bryggan vid Krägga herrgård, vigsel i slottsträdgården vid Näsby slott, under maffiga trädkronor i en kohage utanför Trosa, fick åka båttaxi, samt släp efter fyrhjuling, tilll en kyrka på lilla Arholma  - som faktiskt invigdes av just Nathan Söderblom en gång i tiden. 
Detta är ett axplock av sommarens härliga bröllop. Förutom dessa har det smugit sig in en hel del "vanliga" kyrkobröllop och även dop och begravningar. 

Det är verkligen en ynnest att få vara en del av dessa högtider! 


Ha en fortsatt härlig dag 

 

29 Oct 2018