AJAS BRÖLLOPSMUSIK

- stämningsfull musik vid er dag

Nu dop, sen bröllop.

De senaste dagarna har det varit flera som frågat om just datumet 25/2 när det gäller dop. Under ett och samma dygn kom 3 förfrågningar om det datumet. Måste vara något alldeles särskilt! 
Den närmsta tiden har jag lite olika gig planerade. Det är dop, mingel och pubkvällar inbokade, men sommarens bröllop börjar fylla min kalender och det känns som att det här verkligen kommer bli en bröllopssommar! Tur att jag har ett bra system för att hålla i ordning bland alla bokningar och önskemål, så jag inte börjar sjunga fel sång vid något bröllop.

Har en bekant som faktiskt berättade en sådan histora för mig. Hans bror sjöng vid ett bröllop och när han hade sjungit låten och trodde han var klar, så satt han bara och slappnade av.... Då blev det plötsligt tyst och han tittade upp och både paret och prästen tittade på honom... Då mindes han plötsligt, lite svagt, någon mailkonversation om att de önskade en låt extra.... Han hade ingen aning om vilken.... Han gick fram till pianot, satte sig, slog ner ett ackord... Sen minns han inget mer. Sedan den dagen gör han inte längre bröllopsgig.

Så än en gång, tack och lov för ett bra system inför sommaren! :)  

7 Feb 2017