AJAS BRÖLLOPSMUSIK

- stämningsfull musik vid er dag

Jobb jobb jobb!

Hinner knappt uppdatera på hemsidan, då det är så galet mycket med avslutningar med körer, skolor, samt att jag gör dop/bröllop/begravning för fullt nu. Efter midsommar lugnar det ner sig under vardagarna och då är det mestadels helgerna som är fyllda med jobb, men helt fritt blir det inte under veckorna heller. Sommarlovskör för barn, studiojobb och lite annat är planerat. 

Härom veckan fick jag rycka in och vara både kantor och vaktmästare, prästen, kantorn och vaktmästaren hade fått fel tid till vigseln. Prästen fick jag tag på, men inte dom andra. Så det var bara att leta fram psalmerna och ställa upp noterna vid flygeln. Dessutom fick jag starta kyrkans ljudanläggning, leta fram mikrofoner och ställa in ljudet för mig och prästen. Så det blev bröllop efter många om och men. Efter bröllopet var det full fart iväg för att ha körkonsert på Majfesten i Vallentuna. Som tur är kunde en tjej i kören ha uppsjungning med resten och sen kom jag inglidandes 5 minuter innan vi skule uppträda. 

Vid den körkonsert jag hade några dagar senare, kunde inte vaktmästaren på plats sköta den ljudanläggning de hade och visste inte alls vilka prylar osm fanns att tillgå, så då fick jag rycka ut igen. Tack och lov löste det sig även den gången, men nu hoppas jag att det blir lugnare framträdanden framöver, för nu är det bokat mer eller mindre varje helg t.o.m september..... 

Ha en underbar sommar! cool

 

2 Jun 2019