AJAS BRÖLLOPSMUSIK

- stämningsfull musik vid er dag

Höst i luften

Det är höst i luften och det känns som att lördagen bjöd på en sista sommardag. Vi njöt i fulla drag och är glada för att vi fick en till vända med varma solstrålar innan vi går in i hösten på riktigt. 

I vanliga fall brukar det ju vara ungefär nu det börjar mattas av med bröllopsspelningar. Ibland kan det vara ett fåtal som trillar över in i oktober också, men allt som oftast så är helgerna ganska lugna mot slutet av september. I år blev ju inte som något annat år, men jag är så tacksam för de bröllop jag fick äran att sjunga på i sommar. Sommaren där utomhusbröllopen dominerade. 

Jag njuter av att min kör är igång och det är så ljuvligt att vara på plats i den stora lokalen igen. Även om vi står med stort mellanrum och det kanske inte blir exakt samma känsla som i vanliga fall, så KAN vi ses och sjunga tillsammans.

Tack och lov så tycker jag hösten är väldigt mysig och längtar efter att få tända ljus och lyssna på mustiga sångröster ur högtalaren samtidigt som jag äter en mustig soppa. Mustigt ska det vara! Apropå mustigt så har min son redan börjat sjunga på julsånger.... Det är min kille det! laughing 

Önskar er en underbar höst! 

Kram

21 Sep 2020