AJAS BRÖLLOPSMUSIK

- stämningsfull musik vid er dag

Dop & Begravning

 

Dopmusik

När det är dags att döpa ert barn är det härligt med stämningsfull och passande musik. 
Låtar som Handens fem fingrarDu är aldrig ensam, Det gåtfulla folket och För alltid är bara några exempel på underbara sånger som passar vid ett dop.
Kommer det finnas många barn med under dopet? Då finns en möjlighet till härlig och spontan allsång! Kan vi avsluta dopet med en klassiker de flesta barnen känner till? Det brukar vara ett mycket uppskattat och enkelt uppstyrt inslag där man inte behöver öva eller förbereda något med barnen innan, då många barn är spontana och mer än gärna sjunger med.

Kontakta mig och berätta om era idéer och tankar kring dopet.

 

Begravningsmusik

Toner som väcker känslor, texter som berör och kanske påminner om den bortgångne, kan berika en begravningscermoni. Musikinslagen i cermonin ger tid för eftertanke hos de anhöriga. Tid att andas ut för en stund. 

Hade den avlidne någon särskild artist eller favoritlåt som kanske skulle passa? Jag skapar en egen version av de sånger ni önskar, så även om originalet i sig kanske är en fartfylld låt med massor av instrument, så kan jag göra om den till en lugn och stämningsfull ballad som passar för ändamålet. 

Hör av er med era tankar och önskemål kring minnesstunden.